Indrek Rahi • 27. aprill kell 4:00
Arvamused
Ainult tellijale

Indrek Rahi: kodutöö - kellele iseseisvus, kellele ike

Koolitaja Indrek Rahi.  Foto: Raul Mee

Hiinlased tähistavad hieroglüüfiga "kriis" nii ohtu kui võimalust. See avaldub hästi praeguse pandeemia tingimustes sunnitud kodus töötamise puhul, kus õigesti teevad need juhid, kes õpivad koos oma töötajatega, kirjutab koolitaja Indrek Rahi ettevõttest Thomas International Baltics.

Ühendkuningriigi statistikaamet ennustas, et 2020. aasta lõpuks teevad tänu töö iseloomu muutumisele ning tehnoloogiliste lahenduste kiirele arengule vähemalt osaliselt kaugtööd 50% sealsetest töötavatest inimestest. Samasugust arengut ennustas ajakiri Forbes USA tööturule, kuid nüüd kiirendas pandeemia kaugtöö arengut tohutult.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum