• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Müües ära ignoreeri naist

  Paljud müügimehed panevad täiega puusse, ignoreerides olulist otsustajat igas perekonnas - naist. Just naine on sageli see, kes ütleb lõpliku sõna ostude osas.

  Oled naine ja oled seda ise kogenud? Kindlasti. Ebameeldiv? Kahtlemata.
  Tuleb meelde lugu, kus käisime kunagi mu eksnaisele autot valimas. Olime ühes autosalongis ja müügimees tegeles meiega. Auto tundus sobivat, hinna saime soodsamaks räägitud ja ma olin kindel, et me selle auto ostame. Paraku kui tulime salongist peale proovisõitu ära, siis ütles naine, et tema sellest kohast küll autot endale ei taha.
  Miks? küsisin mina. Põhjus oli lihtne ja inimlik - müügimees ei pööranud kogu esitluse vältel kordagi talle tähelepanu! Ta tegi kogu esitluse minule, jättes teda täiesti mängust välja.
  Rääkisime küll korduvalt, et auto tuleb naisele, kuid ei, tema ei pööranud naisele mingit tähelepanu, ignoreeris ta küsimusi ja pidas ilmselt mind olulisemaks - ehk selleks, kes auto ju tegelikult ostab. Mina sellel hetkel ei saanud aru, et naine tunneb end kõrvalejäetuna ning olin ihu ja hingega asja juures, kuid tulemus oli see, et naine ütles, et ei! tema ei taha sealt osta seda autot ja kõik!
  Miks müügimehed kipuvad naisi ignoreerima? “No mida need naised ka teavad? Ma räägin parem rahakoti tegeliku käsutajaga. Las see tšikk olla kaasas, peaasi, et ta mind esitluse tegemisel ei häiriks.” Ilmselt selline mõttelaad, ah?
  Müügimehed, kui te soovite saada müügiproffideks, siis pöörake naisele alati 51% tähelepanust! Ärge alahinnake õrnemat sugu, kuna nagu öeldakse, et kui mees on perekonnas pea, siis naine on kael. Lisaks on see viisakas ja näitab respekti vastassugupoole suhtes.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Rahvuslik projekt: päästame keskealised põdurate liigast
Tulevikuväljakutseist rääkides on tavaks rääkida noortest, aga miks? Eesti noored on avatud ja nutikad maailmakodanikud, kes saavad enda põlvkonna väljakutsetega ise hästi hakkama. Meie noored pole hukas. Meie vanad on, ja siin tuleb lahendusi otsida, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja Forus Grupi juhatuse esimees Margus Nõlvak.
Tulevikuväljakutseist rääkides on tavaks rääkida noortest, aga miks? Eesti noored on avatud ja nutikad maailmakodanikud, kes saavad enda põlvkonna väljakutsetega ise hästi hakkama. Meie noored pole hukas. Meie vanad on, ja siin tuleb lahendusi otsida, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja Forus Grupi juhatuse esimees Margus Nõlvak.
LHV aktsia tegi eilse järsu languse paari tunniga tasa
LHV aktsia on täna pea täielikult eileõhtusest järsust langusest taastunud. Analüütikute hinnangul oli eile lõpuoksjonil toimunud müük Balti turgudel ebamõistlik.
LHV aktsia on täna pea täielikult eileõhtusest järsust langusest taastunud. Analüütikute hinnangul oli eile lõpuoksjonil toimunud müük Balti turgudel ebamõistlik.
Energeetika ja puidutööstus vedasid tööstustoodangu kasvu
Statistikaameti andmetel tootsid tööstusettevõtted oktoobris 2,8% rohkem toodangut kui eelmise aasta samas kuus. Toodang suurenes energeetikas 11,8% ja töötlevas tööstuses 3,5%, vähenes aga mäetööstuses 39,7%.
Statistikaameti andmetel tootsid tööstusettevõtted oktoobris 2,8% rohkem toodangut kui eelmise aasta samas kuus. Toodang suurenes energeetikas 11,8% ja töötlevas tööstuses 3,5%, vähenes aga mäetööstuses 39,7%.
Raadiohommikus: alternatiivturu IPOmaania
IPOde sadu jätkub – sellest nädalast saab Nasdaq Balti alternatiivturul First North märkida kahe Eesti ettevõtte aktsiaid.
IPOde sadu jätkub – sellest nädalast saab Nasdaq Balti alternatiivturul First North märkida kahe Eesti ettevõtte aktsiaid.