Birjo Must • 7. oktoober 2014 • 1 min
Jaga lugu:

Merko käivitas Vilniuses uue korteriarenduse

Merko Ehituse töömehed  Foto: Foto: Raul Mee, Äripäev

Merko Ehituse kontserni kuuluv ettevõte käivitas Vilniuses korteriarendusprojekti, mille maksumus on 6-7 miljonit eurot.

Merko kontserni kuuluva UAB Merko Bustase ehitatava kortermaja valmimine on planeeritud 2015. aasta sügisesse. Fizikų korteriarenduse kahe maja brutopind on kokku ligikaudu 9500 m² ning arendusprojekti maksumus jääb vahemikku 6–7 miljonit eurot, teatas ettevõte.Fizikų korteriarendus hõlmab 6- ja 5-korruselist maja, millesse tuleb kokku 108 korterit. Korterite ruutmeetri hind jääb vahemikku 1160–1450 eurot.Merko Ehitus hõlmab Eesti juhtivat ehitusettevõtet AS Merko Ehitus Eesti, Läti turule keskendunud SIA Merksi, Leedu turul tegutsevat UAB Merko Statybat ning kontserni kinnisvaraarenduse äriüksust koos kinnisvara omavate äriühingutega. 2013. aasta lõpu seisuga andis kontsern tööd 860 inimesele ning ettevõtte 2013. aasta müügitulu oli 262,7 miljonit eurot.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt