• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Valuutade kõikumine kahandas Burberry kasumit

  BurberryFoto: Bloomberg

  Briti suurim luksustoodete müüja Burberry teatas poolaasta kasumi 12protsendilisest vähenemisest ja seda valuutakursside kõikumise tõttu ning nõrga nõudluse pärast Aasias.

  Burberry 6 kuu maksueelne kasum vähenes võrreldes möödunud aasta sama ajaga 173,9 miljonilt naelalt 152,3 miljonile naelale (194 miljonile eurole). Analüütikud ootasid kasumiks 153,5 miljonit naela, kirjutas Bloomberg.
  Kuue kuu jaekäive kasvas 8 protsenti, 748 miljoni naelani (954 miljoni euroni), teatas ettevõte juba eelmisel kuul.
  Burberry teatel vähendas valuutade kõikumine ettevõtte kasumit 31 miljoni naela võrra. „Üha keerulisemas väliskeskkonnas keskendume jätkuvalt asjadele, mida saame kontrollida,” ütles Burberry tegevjuht Christopher Bailey täna avaldatud majandusaruandes.
  Burberry aktsia reageeris Londoni börsil tulemustele 0,1protsendilise tõusuga. Sel aastal on Burberry aktsia tõusnud vähem kui 1 protsent.
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Rootsi suurpank lõpetab tegevuse Soomes ja Taanis
Kaks aastat pärast Baltimaadest lahkumist lõpetab Rootsi üks suuremaid panku Handelsbanken tegevuse Soomes ja Taanis, teatades kavatsusest mõlemad filiaalid maha müüa.
Kaks aastat pärast Baltimaadest lahkumist lõpetab Rootsi üks suuremaid panku Handelsbanken tegevuse Soomes ja Taanis, teatades kavatsusest mõlemad filiaalid maha müüa.
Piletilevi ostis Leedu konkurendi
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uusi sanktsioone
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.