• Jaga lugu:

  Silvano juhid müüsid aktsiaid

  Nii Silvano Fashoin Groupi finantsjuht Aleksei Kadõrko (vasakul) kui ettevõtte juht Märt Meerits on viimasel ajal enda leivaisa aktsiaid müünud.Foto: Eiko Kink

  Pesutootja Silvano Fashion Groupi juhid on viimase paari nädalalaga asunud agaralt aktsiad müüma, selgub finantsinspektsiooni andmetest.

  Börsifirma juhatuse esimees Märt Meerits tegi läinud kolmapäeval rahaks 2000 Silvano aktsiat hinnaga 1,65 eurot tükist ja ettevõtte finantsjuht Aleksei Kadõrko müüs päev hiljem 5000 aktsiat hinnaga 1,63 eurot aktsia kohta.
  Üsna usinasti on viimase kahe nädala jooksul Silvano aktsiaid müünud ka kontserni müügi- ja kommertsdirektor Aldo Dapon, kes on viimaste nädalatega müünud 5666 Silvano aktsiat.
  Täna on Silvano aktsia Tallinna börsil pea 9500 euro suuruse käibe juures kerkinud 2,05%, kuid ainuüksi viimase nädalaga on see langenud üle 10% ja kaupleb aasta algusest enam kui 45% miinuses.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Rasmus Pikkani: ärme investeeri nii, nagu homset ei oleks
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Tulemuste ootus keris indekseid ülespoole
USA peamised indeksid lõpetasid päeva kergelt rohelises, kui investorid ootavad suure huviga suurte tehnoloogiaettevõtete teise kvartali tulemusi ning Föderaalreservi kohtumist, vahendab Bloomberg.
USA peamised indeksid lõpetasid päeva kergelt rohelises, kui investorid ootavad suure huviga suurte tehnoloogiaettevõtete teise kvartali tulemusi ning Föderaalreservi kohtumist, vahendab Bloomberg.
Raadiohommikus: Tesla teise kvartali tulemustest, Ööd Mirror Houses investeeringust ja e-kaubanduse rekordaastast
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Automüüjad vaatavad elektrikaubikute käsule altkulmu Lisakulu lööks otse tarbija rahakotti
Kohalikud automüüjad vaatavad kõhklusega kliimaleppele punktile, mille järgi peaks ka kaubaveoks kasutama elektri jõul liikuvaid sõidukeid. See tähendaks nende hinnangul järeleandmisi sõidu pikkuses ja koorma raskuses, aga tõstaks ka veetava kauba hinda.
Kohalikud automüüjad vaatavad kõhklusega kliimaleppele punktile, mille järgi peaks ka kaubaveoks kasutama elektri jõul liikuvaid sõidukeid. See tähendaks nende hinnangul järeleandmisi sõidu pikkuses ja koorma raskuses, aga tõstaks ka veetava kauba hinda.