Juhan Lang • 21. detsember 2015 kell 7:30

Meelis Milder suurendas Baltikas jõuliselt osalust

Baltika Grupi juhatuse esimees Meelis Milder.  Foto: Andras Kralla

Baltika juhatuse esimees Meelis Milder on jõulukuul ostnud juurde 65 452 rõivafirma aktsiat ja kokku on ta alates septembri algusest oma positsiooni ettevõttes suurendanud 177 257 osaku võrra, selgub finantsinspektsiooni börsiemitentidega seotud isikute tehingute registrist.

Kui veel novembris oli Milder rõivafirmas suuruselt kaheksas osanik, siis detsembri ostudega on ta kerkinud eraisikuna suuruselt seitsmendaks osanikuks. Kokku kuulub talle Eesti Väärtpaberikeskuse andmetel 916 588 Baltika aktsiat ehk ligi 2,25% suurune osalus.

Septembri algusest on Baltika aktsia kerkinud Tallinna börsil 1,31% võrra, 31 eurosendile. Aasta algusest on aktsia siiski pea 33% võrra miinuses.

Baltika puhaskahjum oli kolmandas kvartalis üle poole miljoni euro.

Hetkel kuum