Juhan Lang • 21. jaanuar 2016
Jaga lugu:

LHV Pank sulgeb Läti kontori

LHV Pank  Foto: Eiko Kink

ASi LHV Group tütarettevõte LHV Pank sulgeb panga Läti filiaali selle aasta 31. märtsil, teatas LHV Group börsiteate vahendusel.

Teates seisab, et LHV Panga tegevus Lätis on olnud väikesemahuline – LHV Riia kontoris töötab viis inimest, kes teenindavad ligikaudu 500 investeerimisteenuseid kasutavat jaeklienti. Seoses Läti kontori sulgemisega informeerib LHV Pank lähiajal oma Läti kliente ja palub neil kanda varad mõnda teise panka Lätis.

"LHV Pank on oma plaanides lähtunud eelkõige klientide ärihuvidest ja käinud oma klientidega kaasas," seisab börsiteates. "Eesti ettevõtted vajavad täna teenuseid ja tuge pigem Lääne-Euroopa suunal ning on otstarbekas sellega ka panga teenuste arendamisel arvestada."

Kontori sulgemine ei too panga kinnitusel kaasa olulisi ühekordseid kulusid.

Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum