• Jaga lugu:

  Buffett: ahv oleks Donald Trumpist äris edukam

  Warren BuffettFoto: epa

  Miljardär Warren Buffett, kes osales eile Hillary Clintoni kampaaniaüritusel, seadis tugevalt kahtluse alla, kas vabariiklaste presidendikandidaat Donald Trump ikka on õige ärimees.

  Trump on öelnud, et ta ei saa avaldada oma maksude deklaratsiooni, nagu see presidendikandidaatide puhul traditsiooniks on osutunud, enne kui riigi maksuamet pole auditit lõpuni viinud, kirjutab Reuters.
  “Mul on talle uudiseid. Ka minu kohta tehakse auditit ning mul oleks väga hea meel temaga ükskõik kus ja ükskõik millal enne valimisi kohtuda,” lausus Buffett. “Ma toon oma maksudeklaratsiooni ja tema toob oma. Ja inimesed saavad küsida küsimusi, mis seal deklaratsioonis seisab,” lisas ta ja avaldas arvamust, et tegelikult ei karda Trump mitte maksuametit, vaid valijaid ja seda, mis tema deklaratsioonist vastu vaatab.
  Trump ei ole Buffetti sõnul just eriti osav ärimees, kuigi Trump on väitnud, et tema edu ettevõtluses on see, mis teeks temast hea presidendi. 
  Investeerimisguru meenutas aastat 1995, mil Trump läks oma hotellide ja kasiinodega New Yorgi börsile ning palus inimestel oma ärisse investeerida. Buffett lausus, et järgneva 10 aasta jooksul kaotas Trumpi ettevõte igal aastal raha. “Ka ahv oleks toona börsil Trumpi ettevõttest edukam olnud,” lausus Buffett. 
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Avatus ja liberaalsus teenib Eesti huve ka Euroopa kaksikpöördes
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Tehnoloogiahiiud lõid ootusi; investorite tuju see ei tõstnud
Täna tulemused teatanud suured tehnoloogiafirmad ületasid mitmeski osas prognoose. Investorite kehva tuju see aga ei tõstnud, sest mõned aktsiad jätkasid langust ka järelturul, pärast tulemuste teatavakstegemist.
Täna tulemused teatanud suured tehnoloogiafirmad ületasid mitmeski osas prognoose. Investorite kehva tuju see aga ei tõstnud, sest mõned aktsiad jätkasid langust ka järelturul, pärast tulemuste teatavakstegemist.
Investor plaanib juba 12kordsele tootlusele palju lisa teenida: hind läheb veel üles
Idufirma Actual Reports osak kallines Funderbeamis esimesel kauplemispäeval kümnendiku võrra. Selle hinnaga müües saaks idufirma üks senine omanik ehk kiirendi Startup Wise Guys 12kordse tootluse sisse kasseerida, kuid kiirendi ootab veelgi järsemat hinnatõusu.
Idufirma Actual Reports osak kallines Funderbeamis esimesel kauplemispäeval kümnendiku võrra. Selle hinnaga müües saaks idufirma üks senine omanik ehk kiirendi Startup Wise Guys 12kordse tootluse sisse kasseerida, kuid kiirendi ootab veelgi järsemat hinnatõusu.
Circle K Eesti peadirektor Kai Realo läheb Ragn-Sellsi juhtima Kai Realo intervjuus: otsus küpses kaua, palgas ei kaota
16 aastat Statoilis ja Circle K-s töötanud ning neist viimased üheksa aastat ettevõtte juhatuse liikme ja peadirektori ülesandeid täitnud Kai Realo lahkub augustis ametist. Realo liigub edasi Ragn-Sells Eestisse, kus alustab tööd juhatuse esimehena.
16 aastat Statoilis ja Circle K-s töötanud ning neist viimased üheksa aastat ettevõtte juhatuse liikme ja peadirektori ülesandeid täitnud Kai Realo lahkub augustis ametist. Realo liigub edasi Ragn-Sells Eestisse, kus alustab tööd juhatuse esimehena.