• Jaga lugu:

  Aston Martini juht: oleme Teslast peajagu üle

  Aston Martin Genfi autonäitusel.Foto: EPA

  Elektriautode turul toimub suur võiduajamine ja tõenäoliselt on see sellel nädalal toimuva Pariisi autonäituse peateema, kirjutab CNBC.

  Briti luksusautode tootja Aston Martini tegevjuht Andy Palmer ütles, et tänavate täitmine elektriautodega saab olema raske. „See võtab kindlasti kaua aega. Raske on ringist välja murda, tootmisel on vaja mahtusid,“ ütles Palmer.
  Aston Martin on koostööd hakanud tegema Hiina tehnoloogiafirmaga LeEco. Koos loodetakse 2018. aastaks turule tuua Aston Martini elektriauto RapidE. Palmer tõi välja, et nende otsesed konkurendid nagu Ferrari, Bentley ja Rolls-Royce pole suutnud küpset elektriauto mudelit veel luua ning see annab Astonile võimaluse olla teerajajaks.
  Tesla Model S-i kommenteerides ütles Palmer, et RapidE on üldse teisest liigast. „Ma ütleks, et Tesla konkureerib kõrgema kvaliteediga autode turul, kus on praegu ees BMW ja Mercedes. Aston istub sellest kõrgemal.“
  Aston Martin on olnud juba viimased kuus aastat kahjumis ning analüütikute sõnul on uus elektriauto vaid dekoratiivne. Praegu kulutab autotootja suurema osa rahast uue DB 11 mudeli valmistamisele. Kasumisse loodetakse jõuda 2018. aastaks.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Juhan Aguraiuja: viis taastuvenergia trendi, millel silm peal hoida
Taastuvenergia ei tähenda ammu enam ainult päikest, tuult ja biomassi – uute tehnoloogiate kõrval vaadatakse senistele lahendustele otsa uue ja värskema pilguga. Danpower Eesti juht Juhan Aguraiuja toob välja viis olulist taastuvenergia trendi.
Taastuvenergia ei tähenda ammu enam ainult päikest, tuult ja biomassi – uute tehnoloogiate kõrval vaadatakse senistele lahendustele otsa uue ja värskema pilguga. Danpower Eesti juht Juhan Aguraiuja toob välja viis olulist taastuvenergia trendi.
Nasdaq ainukesena napis plussis
Peale väga edukat juulit langesid nii S&P 500 kui ka Dow Jones augusti esimesel kauplemispäeval, vaid Nasdaq suutis välja võidelda napi kasvu, vahendab Yahoo Finance.
Peale väga edukat juulit langesid nii S&P 500 kui ka Dow Jones augusti esimesel kauplemispäeval, vaid Nasdaq suutis välja võidelda napi kasvu, vahendab Yahoo Finance.
T1 alghind on isegi suurima võlausaldaja arvates liiga kõrge
Pealinna uusim kaubanduskeskus T1 läks võlgade katteks 85 miljoni euro eest oksjonile, kuid isegi suurim võlausaldaja leiab, et sellise hinnaga ostjat ei tule.
Pealinna uusim kaubanduskeskus T1 läks võlgade katteks 85 miljoni euro eest oksjonile, kuid isegi suurim võlausaldaja leiab, et sellise hinnaga ostjat ei tule.
Nordica sai iseseisvaks lennufirmaks
Nordic Aviation Groupi kuuluv Nordica teatas, et alustab tegevust iseseisva lennuettevõttena ja teeb täna oma nime alt esimesed regulaarlennud.
Nordic Aviation Groupi kuuluv Nordica teatas, et alustab tegevust iseseisva lennuettevõttena ja teeb täna oma nime alt esimesed regulaarlennud.