• Jaga lugu:

  Buffett: aktsiaturud jätkavad tõusu

  Berkshire Hathaway juht Warren Buffett.Foto: Scanpix

  Miljardärist investor Warren Buffett oli USA presidendivalimiste ajal Donald Trumpi suur kriitik. CNNile antud intervjuus arvas legendaarne investor, et aktsiaturud jätkavad siiski tõusu, vahendab MarketWatch.

  „Aktsiaturud on 10, 20 ja 30 aasta pärast kõrgemal tasemel. See juhtuks nii Donald Trumpi kui ka Hillary Clintoni presidentuuri ajal,“ ütles Buffett. „Need, kes Trumpi presidentuuriga kaasnevat aktsiaturgude langust prognoosivad, on narrid,“ lisas ta.
  Trumpi võidule reageerisid aktsiaturud järsu langusega. Järgmine päev hakkasid turud aga kiiresti tõusma ning Standard & Poor’s 500 indeks kallines nädala lõikes kokku 3,8 protsenti. Dow Jones tõusis lausa 5,4 protsenti ja jõudis uue rekordini.
  Buffett ütles, et Trump ähvardab Mehhiko ja Hiina kaupadele kehtestada imporditariifid, mis mõjuks USA-le negatiivselt. „See on väga halb idee, aga ma ei ütle, et see põhjustab majanduslanguse,“ nentis Buffett.
  Investor lisas, et sellistele sammudele järgneb samaga tasumine ning USA-le hakatakse tagasi tegema. Sellegipoolest ei usu Buffett, et Trump saab erinevate riikidega sõlmida uusi kaubandusleppeid, sest Kongress neid ideid ei toeta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Toiger: millenniumilapsed ei vihka autosid, nad vihkavad diilereid
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Raadiohitid: investori kallis viga ja verelaskmine Hiinas
Sel nädalal kõnetasid Äripäeva raadio kuulajaid kõige enam investeerimisõppetunnid ning kommentaarid värsketele majandusnäitajatele.
Sel nädalal kõnetasid Äripäeva raadio kuulajaid kõige enam investeerimisõppetunnid ning kommentaarid värsketele majandusnäitajatele.
Spordiklubid võitlevad pimesi elu eest
See, et spordiklubid on viimase aasta jooksul pidanud liikumispiirangute tõttu ellu jäämise nimel pingutama, ei ole üllatav, kuid mõni ärimudel on pidanud paremini langustele vastu kui teine.
See, et spordiklubid on viimase aasta jooksul pidanud liikumispiirangute tõttu ellu jäämise nimel pingutama, ei ole üllatav, kuid mõni ärimudel on pidanud paremini langustele vastu kui teine.