Pille Ivask • 15. november 2016 kell 12:45

Hiina tarbijad kurdavad vigase iPhone’i üle

iPhone  Foto: Reuters/Scanpix

Hiina tarbijate assotsiatsioon on saanud kaebusi selle pärast, et iPhone 6 ja 6S lülitavad ennast välja ning seadet ei õnnestu hiljem tööle panna.

iPhone’i kasutajad on täheldanud, et välja lülitab end telefon isegi juhul, kui aku on veel 50-60% ulatuses täis. Samuti lakkab seade töötamast mitte ebaharilikes temperatuuritingimustes, vaid üldjuhul toatemperatuuril, vahendab Reuters.

Selgus, et kasutajad, kelle iPhone end välja lülitas, proovisid telefoni küll laadima panna, ent seade siiski tööle ei hakanud. Ametliku teate kohaselt on asjast teada antud juba ka Apple’ile, kuna hiinlaste seas on ettevõtte telefonid populaarsed ning kasutajaskond üsna lai.

Apple pole asja veel kommenteerinud.

Hetkel kuum