• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Venemaa ei osale naftakohtumisel

  Iraani lipp naftaplatvormi juures.Foto: Scanpix/Reuters

  Nafta hind jätkas langust, kuna Venemaa teatas, et on otsustanud homme peetaval naftakohtumisel mitte osaleda.

  Küll aga ei välistanud Venemaa esindajad seda, et mõne aja pärast on nad valmis naftakohtumisel siiski osalema, vahendab CNBC.
  OPECi tippkohtumine peetakse Viinis juba homme ja kui varem on jäänud mulje, et tootmismahu kärpimine läheb lõpuks ometi läbi, on viimased päevad toonud palju uudiseid, mis kokkuleppe sündimise taas kahtluse alla seavad. Saudi Araabia, kes varem võitles tootmismahu kärpimise nimel, on oma seisukohta pehmendanud ja lepiks ka mahu külmutamisega. Mitu teist OPECi liiget ei soovi aga naftaleppes üldse osaleda.
  Barclays teatas eile, et kuna olukord on segane, on naftaturul oodata hindade suurt kõikumist.
  Goldman Sachs on nentinud, et kuigi üldiselt paistavad riigid kärpimise vajadusest aru saavat, pärsivad leppe sündimist poliitilised põhjused ja läbirääkimised selle kohta, kes kui palju kärpima peab.
  Nii Barclays kui ka Goldman on teatanud, et kui lepe peaks sündima, tõuseb naftabarreli hind kiiresti ja ületab ruttu 50 dollari piiri.
  Nafta hind on täna langenud 1,2% võrra, 47,42 dollarini barrelist. 
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Börs: Dow Jones tõusis kaheksa kuu kiireimas tempos
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Rainer Vakra lahkub Tallinna Soojusest ja asub juhtima keskkonnaametit Rainer Vakra: keskkond on minu elu ja kirg
Tallinna Soojuse juhatajana töötav Rainer Vakra asub uuest aastast tööle keskkonnaameti peadirektorina.
Tallinna Soojuse juhatajana töötav Rainer Vakra asub uuest aastast tööle keskkonnaameti peadirektorina.