• Jaga lugu:

  Trump müüs kõik aktsiad maha

  USA presidendiks valitud Donald TrumpFoto: epa

  Kui varasemalt on USA järgmise presidendi Donald Trumpi puhul kahtlustatud, kuidas ta suudab presidendiametit ning ettevõtjaelu lahus hoida, on nüüd analüütikutel üks mure vähem: Trump müüs juunis oma kõneisiku sõnul kõik aktsiad maha.

  Trumpi aktsiaportfelli kuulusid näiteks Apple’i ja JPMorgan Chase & Co aktsiad, vahendab Reuters. Trumpi meeskond pole täpsustanud, mida Trump saadud rahaga tegi või kas ta loobus kampaania ajal ka mõnest muust investeeringust. Samuti pole Trumpi esindajad avalikkusele näidanud ühtegi investeeringutest loobumisega seotud dokumenti.
  Vastavalt seadusele ei ole Trump kohustatud oma deklaratsioone avaldama enne 2018. aasta maikuud. Hea tava näeb aga ette, et üldiselt annab president oma finantstegevustest aru esimese ametis oldud aasta jooksul.
  Trump on oma kampaania käigus lubanud, et ta keskendub presidendiks saades oma uuele ametile täielikult ning jätab ärid kõrvale. Oma ettevõtete etteotsa on ta pannud oma lapsed.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA Toidu-ja Ravimiamet hääletas kolmanda vaktsiinidoosi vastu
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.