Pimco on taas maailma suurim võlakirjafond

05. aprill 2017, 10:43
Bill Gross, üks Pimco kaasasutajatest, kes lõpetas märtsis ettevõttega tüli peale seda kui Pimco nõustus mehele 81 miljonit dollarit maksma.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20170405/BORS/170409863/AR/0/AR-170409863.jpg

Pimco tõukas TWC Groupi fondi West Total Return märtsis troonilt, kirjutab uudisteportaal finanzen.net.

Viimane kandis suurima tiitlit aastaid, samal ajal kui Pimco sisekriisis vaevles. Nüüd on Pimco's Income Fund taas maailma suurim. Pimco tõusule aitas kaasa asjaolu, et TWC fondist lahkus 2014. aastal mänedžer ning fond oli sunnitud suuri kaotusi kandma.

Möödunud aastal nimetas Pimco oma uueks juhiks Emmanuel Romani ning näitas sellega, et jätab “Grossi ajajärgu" seljataha. Selle aasta märtsis lõpetas Pimco pikaleveninud vaidluse staarinvestor Bill Grossiga. Viimane kaebas Pimco lepingutingimuste rikkumiste pärast kohtusse, kuid pärast seda, kui kontsern nõustus Grossile 81 miljonit dollarit kahjutasu maksma, leppisid pooled taas ära.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. April 2017, 10:43

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing