• Jaga lugu:

  Musk ja Zuckerberg läksid kraaklema

  Mark ZuckerbergFoto: EPA

  Tesla juht Elon Musk kritiseeris Facebooki asutajat Mark Zuckerbergi, öeldes, et tolle teadmised tehisintellektist on piiratud, vahendab Business Insider.

  Pühapäeva pärastlõunal ilmus Zuckerbergi Facebooki lehele postitus, kus too ütles, et ei mõista, miks Musk tehisintellekti koha pealt nii negatiivne on.
  Zuckerberg on varasemalt öelnud, et ta on tehisintellekti osas optimistlik. “Need, kes ütlevad, et tegu on viimsepäevaga ning pakuvad välja negatiivseid stsenaariume, on minu arust üsnagi vastutustundetud,” ütles ta ja lisas, et kui tehisintellekti tehnoloogiat hakataks kasutama näiteks autodel, ei juhtuks enam teedel nii palju liiklusõnnetusi.
  Samuti tõi ta näiteks, et seda tehnoloogiat kasutatakse juba ka meditsiinis ning see aitab leida haigele parima võimaliku ravimi. “Tehnoloogiat saab tõesti kasutada kas heaks või halvaks, ent me peame olema ettevaatlikud selles osas, kuidas me seda kõike ehitame ja kasutame,” on Zuckerberg öelnud. Ta märgib, et inimesed, kes hoiatavad tehisintellekti eest, võtavad tegelikult selle arengult tempot maha, mis tähendab omakorda, et turvalisem liiklus ning parem meditsiin lasevad end oodata.
  Musk säutsus täna Twitteris, et ta on Zuckerbergiga tehisintellektist kõnelenud. “Ma olen Markiga sel teemal vestelnud. Tema arusaamine teemast on väga piiratud,” säutsus ta. Samuti vihjas Musk, et õige pea on välja tulemas film, mis teemat rohkem inimestele avab.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Avatus ja liberaalsus teenib Eesti huve ka Euroopa kaksikpöördes
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Change'i tulemused viisid osaku langusesse
Funderbeamis kauplev krüptoraha platvorm Change avalikustas kolmapäeval teise kvartali tulemused, mis olid väga sarnased esimesele kvartalile.
Funderbeamis kauplev krüptoraha platvorm Change avalikustas kolmapäeval teise kvartali tulemused, mis olid väga sarnased esimesele kvartalile.
Raadiohommikus: tulemuste sadu ning Hiina hirmud börsil
Hommikuprogrammis tulevad enda värskeid kvartalitulemusi kommenteerima Tallink Grupi juht Paavo Nõgene ning Arco Vara juht Marko-Ove Niinemäe. Juttu tuleb aga muustki.
Hommikuprogrammis tulevad enda värskeid kvartalitulemusi kommenteerima Tallink Grupi juht Paavo Nõgene ning Arco Vara juht Marko-Ove Niinemäe. Juttu tuleb aga muustki.
Lahkuv juht: Ragn-Sells saab endale ägeda uue juhi
Ragn-Sellsist lahkuv juht Rain Vääna kiidab mantlipärijat Kai Realot ja valmistub talle tööd üle andma, enne kui ise uusi väljakutseid otsima asub.
Ragn-Sellsist lahkuv juht Rain Vääna kiidab mantlipärijat Kai Realot ja valmistub talle tööd üle andma, enne kui ise uusi väljakutseid otsima asub.