• Jaga lugu:

  Aasia turgudel vähem võhma, nafta ootab uudiseid USAst

  Nafta puurkaev.Foto: Bloomberg

  Peale kahte tõuspäeva püsis Jaapani Nikkei indeks täna 0,02protsendise tõusuga peaaegu muutumatult 19758 punkti peal.

  Nikkei suuremaks tõusjaks osutus Toho Zinc enam kui 5protsendise tõusuga. Samal ajal rõhusid indeksit Mitsubishi Financiali, Toshiba ja Nippon Yuseni aktsia nõrgenemine.
  Täna ootavad turud värsket aruannet USA naftatootmise kohta ning investorid võtsid juba ette optimistliku positsiooni: WTI toornafta kallines hommikul 0,5 protsendi võrra, 47,79 dollarile, Brenti barrel aga 0,6 protsendipunkti võrra, 51,11 dollarile. See toetas pisut ka Austraalia indeksit, mis tõusis 0,26 protsendi võrra, 5772 punktile. Austraalia börsi vedas aga telekommunikatsiooniettevõte Telstra, mis teatas hiljuti, et võtab müüki AirSelfie lendavad taskukaamerad.
  Hang Sengi indeks tõusis ligi 0,7 protsenti, 27360 punktile. Shanghai komposiitindeks kukkus 0,3 protsenti. Korea Kospi tõusu ei suuda praegu miski peatada – indeks tõusis 0,5 protsenti, indeksi üks suurimaid tegijaid, Samsung, sealjuures 2,8 protsenti.
  MSCI Asia Pacific indeks püsis aga 0,05 protsendiga peaaegu liikumatult 158 punktil.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Merli Üle: tänane lumehelbeke hindab samu väärtusi mida su enda laps
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
SEB: turgudel on oodata korrektsiooni
Aktsiaturgudel on oodata korrektsiooni ning kõige tugevamalt võivad pihta saada Jaapani aktsiad, hoiatas SEB pank, vahendab CNBC.
Aktsiaturgudel on oodata korrektsiooni ning kõige tugevamalt võivad pihta saada Jaapani aktsiad, hoiatas SEB pank, vahendab CNBC.
Raadiohommikus: vaktsiinid, koroonapassid ja kiiresti lähenev sügis
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Suured väikesed: kuidas sündis Läti esimene ükssarvik Uus lugude sari!
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.