• Jaga lugu:

  Börs: Euroopa turud samuti tõusul

  Foto: Scanpix/Reuters

  Euroopa turud lõpetasid kolmepäevase languse ja tõusid koos Ameerika ja Aasia turuga, mida upitasid märgid maailmamajanduse paranemisest ning kerkivad toorainehinnad, kirjutab Reuters.

  Euroopas tõusid aktsiad pärast kaevandusettevõtete häid majandustulemusi. Vask tõusis Londoni metallibörsil kolme aasta kõrgeimale tasemele, tsink jõudis ligi kümnendi kõrgeimale ning nikkel aasta kõrgeimale tasemele.
  Maailma suurim kaevandaja BHP Billiton teatas tugevatest majandustulemustest ning sellest, et loobub tõenäoliselt kildanaftaärist, eelkõige USAs.
  FTSE 100 indeks on esimeste tundidega tõusnud 0,72%, Saksamaa DAX 0,65% ja Prantsuse CAC 40 0,37%.
  OMX Stockholm All Share'i indeks on tõusnud 0,52%, OMX Helsinki All Share 0,32% ja OMX Copenhagen 20 0,58%.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kaamose tegevjuht: Lätis (veel) buumi ei ole
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Ekspress Grupp pikendas finantsjuhi volitusi
Ekspress Grupi nõukogu otsusega pikendati juhatuse liikme ning finantsjuhi Signe Kukini volitusi kuni 2024. aasta lõpuni, teatas ettevõte börsile.
Ekspress Grupi nõukogu otsusega pikendati juhatuse liikme ning finantsjuhi Signe Kukini volitusi kuni 2024. aasta lõpuni, teatas ettevõte börsile.
Raadiohommikus: Tesla teise kvartali tulemustest, Ööd Mirror Houses investeeringust ja e-kaubanduse rekordaastast
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Nädala raadiohitid: edukate naiste õppetunnid ja muudatused ühisrahastuses
Eestis paljude investorite seas menukad ühisrahastusportaalid peavad selle aasta novembriks oma tegevust põhjalikult muutma. Äripäeva raadio selle nädala ühest kõige kuulatumast saatest saab teada, mis muutusi ühisrahastusportaale ees ootab ja kuidas need muudatused turgu mõjutavad.
Eestis paljude investorite seas menukad ühisrahastusportaalid peavad selle aasta novembriks oma tegevust põhjalikult muutma. Äripäeva raadio selle nädala ühest kõige kuulatumast saatest saab teada, mis muutusi ühisrahastusportaale ees ootab ja kuidas need muudatused turgu mõjutavad.