• Jaga lugu:

  Hiinlaste Tencent suurendas vargsi osalust Snapis

  Foto: EPA

  Kvartalitulemuste avaldamise järel on Snap Inc sattunud Wall Streeti müügisurve alla, kuid täna avalikustatud dokumentide järgi on ettevõte pälvinud vähemalt Hiina tehnoloogiakontserni Tencent tugeva toetuse, vahendab Wall Street Journal.

  Ühendriikide väärtpaberi- ja börsitehingute komisjonile täna esitatud aruande kohaselt soetas suhtlusteenuse WeChat ja maksekanali WePay omanik ning maailma üks suurimaid tehnoloogiafirmasid hiljuti 145,8 miljonit Snap Inci hääleõiguseta aktsiat, suurendades oma osalust seega 12% võrra. Osaluse kogusuurust suhtlusvõrgustiku Snapchat omanikfirma ei avaldanud.
  "Tencenti loomingulisus ja ettevõtlik vaim on meile juba kaua inspiratsiooni pakkunud ning oleme tänulikud, et saame jätkata oma pikka ja produktiivset koostööd, mis sai alguse neli aastat tagasi," kirjutas Snap järelevalveorganile esitatud aruandes.
  Mõne aja eest Hiinas Chengdus toimunud konverentsil tõdes Tencenti esindaja, et Snap on kontserni jaoks strateegiline investeering. Tencent on vestlusrakendustesse varemgi panustanud, jälgimaks lähemalt nende tehnoloogiate ja äristrateegiate toimimist. Näiteks on sel juba kaua olnud osalus Lõuna-Korea Kakaos.
  Wall Street ei paista Hiina internetihiiu toetusest aga hoolivat, keskendudes pigem pettumust valmistanud tulu- ja kasutajanumbritele. Snap Inci aktsia on  kolmapäeval kaotanud 16% oma väärtusest.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Toiger: millenniumilapsed ei vihka autosid, nad vihkavad diilereid
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Raadiohitid: investori kallis viga ja verelaskmine Hiinas
Sel nädalal kõnetasid Äripäeva raadio kuulajaid kõige enam investeerimisõppetunnid ning kommentaarid värsketele majandusnäitajatele.
Sel nädalal kõnetasid Äripäeva raadio kuulajaid kõige enam investeerimisõppetunnid ning kommentaarid värsketele majandusnäitajatele.
Nutikas andmete kasutamine avab uued võimalused
Igapäevaselt koguneb üha rohkem andmeid ning nendest on saanud üks väärtuslikumaid ressursse. Andmete kasutusvõimalused järjest laienevad ning üheks suunaks on kindlasti inimeste liikuvusmustrite analüüsimine ning selliste andmete tark kasutamine.
Igapäevaselt koguneb üha rohkem andmeid ning nendest on saanud üks väärtuslikumaid ressursse. Andmete kasutusvõimalused järjest laienevad ning üheks suunaks on kindlasti inimeste liikuvusmustrite analüüsimine ning selliste andmete tark kasutamine.