Nordecon ehitab Tapal 21 miljoni eest

Nordeconi ehitusplats.  Foto: Andras Kralla
Äripäev • 13. november 2017 kell 6:32

Nordecon ja Riigi Kaitseinvesteeringute Keskus sõlmisid kaks Tapa kaitseväelinnaku objektide ehituslepingut: soomusmanöövervõime taristu ja kaks kasarmut valmivad 21 miljoni euro eest.

Nordeconi juhatuse liige Ando Voogma sõnul on nad samale tellijale viimase kahe aasta jooksul ehitanud ja hiljuti üle andnud ligi 25 miljoni euro eest militaarobjekte.

Kahe neljakorruselise kasarmu pindala on kokku 9272 m² ja ehituse maksumus 7,45 miljonit eurot. Soomusmanöövervõime taristu ehitamise lepingu raames rajatakse remondihall, õppehallid jms ning nendega seonduvad teed, platsid ja tehnovõrgud – lepingu maksumus on 13,5 miljonit eurot. Mõlema lepingu puhul kestab ehitus 11 kuud ning summale lisandub käibemaks.

Nordeconi kontserni mullune konsolideeritud müügitulu oli 183 miljonit eurot. Kontsern annab tööd ligi 740 inimesele. Alates 18. maist 2006 on emaettevõtte aktsiad noteeritud NASDAQ Tallinna Börsi põhinimekirjas.

Hetkel kuum