Pille Ivask • 21. november 2017 kell 19:59

Millised Aasia aktsiad rallivad tänavu enim?

Foto: Reuters/Scanpix

Evercore ISI analüütik Rich Ross märkis, et tänavu on Aasia börsidel ülivõimsat tõusu tegemas Hiina telekomiettevõte Sina, internetiärid Tencent ja Baidu ning veebikaubandushiid Alibaba.

Sina on tänavu rallinud 84%, Tencent ja Alibaba on oma hinda enam kui kahekordistanud ning Baidu on tõusnud 50% võrra. Käesoleva aastaga on nelja ettevõtte turuväärtus tõusnud kokku suisa 600 miljardi dollari võrra.

Ja näib, et rallile ei paista lõppu tulevat. Chantico Globali juht Gina Sanchez kommenteeris CNBC-le, et ilmselt on nimetatud aktsaiatel kasvuruumi veelgi, kuna Hiinas on internetikasutajate arv kasvamas ning seetõttu pole firmad veel kaugeltki kõigi potentsiaalsete klientideni jõudnud.

Hetkel kuum