Pille Ivask • 12. juuli 2018
Jaga lugu:
OEG  Foto: Andras Kralla

OEG suurim tulukasv tuli Maltalt

Olympic Entertainment Group parandas eelmises kvartalis ja poolaastal tulemusi enim Maltal, kiduraimad olid tulemused Eestis ja Leedus.

OEG tulud enne hasartmängumakse teises kvartalis olid Eestis 10,2 miljonit eurot, mis on 9,1% vähem kui eelmisel aastal samal perioodil, seisab börsiteates. Leedus kukkusid tulud 4,8%, samas Lätis tõusid 2,2%, Slovakkias 1,4% ja Itaalias 6,4%. Suurim edenemine tuli aga Malta turult, kus hasartmängutulud tõusid aastaga 46,5%. Tänavu teises kvartalis jäid Maltalt saadud tulud 4,5 miljoni euro juurde, aasta varem oli tulemus 3,1 miljonit eurot.

Ühtlasi oli Malta OEG jaoks edukaim turg kasvu mõttes ka poole aasta kokkuvõttes. Tulud Maltalt tõusid eelmise aastaga võrreldes 26%, 7,8 miljoni euroni. Eesti turult saadud tulud jäid 22,1 miljoni euro juurde, mis märgib eelmise aastaga võrreldes 2,6% kasvu. Seevastu Leedust poolaasta kokkuvõttes suurim kukkumine: kui seekord jäid müügitulud 11,7 miljoni euro juurde, siis aasta varem oli tulemus 13 miljonit. Slovakkia turg kukkus 6,1%, Läti oma kasvas 0,1% ning Itaalia edenes 5%.

Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum