• OEGFoto: Andras Kralla
  Jaga lugu:

  OEG suurim tulukasv tuli Maltalt

  Olympic Entertainment Group parandas eelmises kvartalis ja poolaastal tulemusi enim Maltal, kiduraimad olid tulemused Eestis ja Leedus.

  OEG tulud enne hasartmängumakse teises kvartalis olid Eestis 10,2 miljonit eurot, mis on 9,1% vähem kui eelmisel aastal samal perioodil, seisab börsiteates. Leedus kukkusid tulud 4,8%, samas Lätis tõusid 2,2%, Slovakkias 1,4% ja Itaalias 6,4%. Suurim edenemine tuli aga Malta turult, kus hasartmängutulud tõusid aastaga 46,5%. Tänavu teises kvartalis jäid Maltalt saadud tulud 4,5 miljoni euro juurde, aasta varem oli tulemus 3,1 miljonit eurot.
  Ühtlasi oli Malta OEG jaoks edukaim turg kasvu mõttes ka poole aasta kokkuvõttes. Tulud Maltalt tõusid eelmise aastaga võrreldes 26%, 7,8 miljoni euroni. Eesti turult saadud tulud jäid 22,1 miljoni euro juurde, mis märgib eelmise aastaga võrreldes 2,6% kasvu. Seevastu Leedust poolaasta kokkuvõttes suurim kukkumine: kui seekord jäid müügitulud 11,7 miljoni euro juurde, siis aasta varem oli tulemus 13 miljonit. Slovakkia turg kukkus 6,1%, Läti oma kasvas 0,1% ning Itaalia edenes 5%.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Sille Pettai: rohepööre vajab heas mõttes survet
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
USA aktsiate pika mõõnaperioodi lõpetas rallinädal
USA peamine börsiindeks S&P 500 tõusis täna 2,47% ja tänasega lõppenud nädalal 6,5%, lõpetades seitsmenädalase langusperioodi.
USA peamine börsiindeks S&P 500 tõusis täna 2,47% ja tänasega lõppenud nädalal 6,5%, lõpetades seitsmenädalase langusperioodi.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Sunly juht ametnikele: otsustage ja kaitske otsuseid ka kohtus, aga lõpetage venitamine
Ehkki meretuulikud võiksid katta Eesti elektrivajaduse, pole ühtegi tuulikut veel püsti pandud. Küsimus, kas sel kümnendil selleni jõutakse, lööb asjaosalised kahte lehte.
Ehkki meretuulikud võiksid katta Eesti elektrivajaduse, pole ühtegi tuulikut veel püsti pandud. Küsimus, kas sel kümnendil selleni jõutakse, lööb asjaosalised kahte lehte.
Venemaa autovedajad virelevad siseturul
Üle kuue miljoni Venemaa veoki, mille tee välismaale on lukku keeratud, on püüdnud leida tööd siseturul, kuid kaks korda langenud transpordihinnad ei tõota midagi head: enamik autodest lihtsalt seisab, vahendab logistikauudised.ee.
Üle kuue miljoni Venemaa veoki, mille tee välismaale on lukku keeratud, on püüdnud leida tööd siseturul, kuid kaks korda langenud transpordihinnad ei tõota midagi head: enamik autodest lihtsalt seisab, vahendab logistikauudised.ee.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.