15. oktoober 2018
Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale

Börsikaupleja: valmistuge volatiilsuse jätkumiseks

Kas korrektsioon jätkub või ei? SpikeTrade'i veebilehe üks autoritest, börsikaupleja Alexander Elderi äripartner Kerry Lovvorn analüüsis turu tehnilisi näitajaid ja soovitab kauplejatel vaimu valmis panna: mitmeprotsendiseid päevaseid liikumisi saab lähiajal tema hinnangul veel näha.

Kerry Lovvorn  Foto: Erakogu

See korrektsioon on olnud kiire ja vihane. Pole ime, et selline korrektsioon juhtus, kui arvestada seda, mis turgudel toimub ja mida ka mitmes postituses märgitud sai. Kui kiire ja vihane – see võib veel üllatada. Siiski, [turul] on olnud ohusignaale, mis on manitsenud ettevaatusele, ja oli oodata mõningast volatiilsust ja ka tulevärki, kui jää lõpuks murduma hakkab.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Hetkel kuum