Äripäev • 22. oktoober 2018
Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale

Ryanairi tulemused panid aktsia rallima

Iiri lennufirma Ryanair avaldas täna oma kõige olulisema hooaja majandustulemused: kasum kahanes hoolimata suuremast reisijate arvust ja käibest 7 protsenti. Aktsia läks aga hooga üles, sest investorid ootasid veel hullemaid tulemusi.

Ryanairi juht Michael O´Leary  Foto: Reuters/Scanpix

Tavaliselt on Ryanairi lennuhooaeg, mis kestab aprillist oktoobrini, kontserni jaoks kõige olulisem ning sealt tuleb kõige enam kasvu. Ka seekord kasvasid reisijate- ja käibenumbrid, kuid kasum sulas.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum