• DowDuPonti aktsia on täna üle 8 protsendi kallinenud.Foto: EPA
  Jaga lugu:

  Tulemused panid DowDuPonti aktsia järsult tõusma

  Põllumajandus- ja materjalifirma DowDuPonti aktsia on täna tõusnud üle 8 protsendi, sest ettevõtte kolmanda kvartali tulemused olid oodatust paremad ning firma teatas mahukast aktsiate tagasiostu programmist, vahendab MarketWatch.

  Ettevõtte puhaskasum langes kolmandas kvartalis 3 protsenti, 497 miljoni dollarini (21 senti aktsia kohta). Kohandatud kasum oli 74 senti aktsia kohta, analüütikud ootasid numbriks 71 senti aktsia kohta.
  Käive suurenes 10 protsenti, 20,12 miljardi dollarini. Tõsi, see jäi veidi analüütikute prognoositud 20,23 miljardile alla. Kaubamahud kasvasid aga 5 protsenti ning seda kõigi regioonide ja divisjonide lõikes.
  Ühtlasi avalikustas firma aktsiate tagasiostuprogrammi, mille väärtus ulatub kokku 3 miljardi dollarini.
  Ettevõtte aktsia on viimase kolme kuu jooksul odavnenud 21 protsenti. Dow Jonesi indeks on sama ajaga langenud 0,9 protsenti.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: Tartu Kivisild ei ole muumia
Tartu Kivisilla taastamise mõte ei ole suunatud mitte minevikku, vaid tulevikku ning sellega tegelemine on otstarbekas, kirjutab ajaloolane Lauri Vahtre (Isamaa).
Tartu Kivisilla taastamise mõte ei ole suunatud mitte minevikku, vaid tulevikku ning sellega tegelemine on otstarbekas, kirjutab ajaloolane Lauri Vahtre (Isamaa).
Keskpanga kohtumine pani turud langema
Föderaalreservi otsuse valguses võttis USA börs peale hommikust tõusu suuna alla, vahendab Yahoo Finance.
Föderaalreservi otsuse valguses võttis USA börs peale hommikust tõusu suuna alla, vahendab Yahoo Finance.
Jaan Kalmus: 35 aastat kroonikuna kaamera taga
Kuu aja pärast peab 35 aasta tegutsemisjuubelit Eesti vanim erafirma, Tartus video- ja heliteenust pakkuv OÜ Audio-Video. Uue aasta algul vahetus firmas juhataja: ettevõtte üks asutajaid Jaan Kalmus seenior andis juhtohjad üle Jaan Kalmus juuniorile. Intervjuus Äripäevale ütles Jaan Kalmus seenior, et vastu aitasid pidada usk, lootus, loll järjekindlus ja armastus oma töö vastu, kirjutab neljapäeval, 26.01 Äripäeva tellijatele ilmuv erileht Juubel.
Kuu aja pärast peab 35 aasta tegutsemisjuubelit Eesti vanim erafirma, Tartus video- ja heliteenust pakkuv OÜ Audio-Video. Uue aasta algul vahetus firmas juhataja: ettevõtte üks asutajaid Jaan Kalmus seenior andis juhtohjad üle Jaan Kalmus juuniorile. Intervjuus Äripäevale ütles Jaan Kalmus seenior, et vastu aitasid pidada usk, lootus, loll järjekindlus ja armastus oma töö vastu, kirjutab neljapäeval, 26.01 Äripäeva tellijatele ilmuv erileht Juubel.
Juubel: 80aastased Eesti ettevõtjad, kes on jätkuvalt sadulas
Ettevõtlikud ja ärivaistuga inimesed löövad läbi alati. Et aga karmis ärimaailmas enam kui 30 aastat firmat edukalt majandada, peab jätkuma visadust ja muidugi peab tegevus olema meelepärane, kirjutab Äripäeva tellijatele ilmuv erileht Juubel.
Ettevõtlikud ja ärivaistuga inimesed löövad läbi alati. Et aga karmis ärimaailmas enam kui 30 aastat firmat edukalt majandada, peab jätkuma visadust ja muidugi peab tegevus olema meelepärane, kirjutab Äripäeva tellijatele ilmuv erileht Juubel.