Mait Kraun • 1. november 2018
Jaga lugu:
DowDuPonti aktsia on täna üle 8 protsendi kallinenud.  Foto: EPA

Tulemused panid DowDuPonti aktsia järsult tõusma

Põllumajandus- ja materjalifirma DowDuPonti aktsia on täna tõusnud üle 8 protsendi, sest ettevõtte kolmanda kvartali tulemused olid oodatust paremad ning firma teatas mahukast aktsiate tagasiostu programmist, vahendab MarketWatch.

Ettevõtte puhaskasum langes kolmandas kvartalis 3 protsenti, 497 miljoni dollarini (21 senti aktsia kohta). Kohandatud kasum oli 74 senti aktsia kohta, analüütikud ootasid numbriks 71 senti aktsia kohta.

Käive suurenes 10 protsenti, 20,12 miljardi dollarini. Tõsi, see jäi veidi analüütikute prognoositud 20,23 miljardile alla. Kaubamahud kasvasid aga 5 protsenti ning seda kõigi regioonide ja divisjonide lõikes.

Ühtlasi avalikustas firma aktsiate tagasiostuprogrammi, mille väärtus ulatub kokku 3 miljardi dollarini.

Ettevõtte aktsia on viimase kolme kuu jooksul odavnenud 21 protsenti. Dow Jonesi indeks on sama ajaga langenud 0,9 protsenti.

Jaga lugu:
Hetkel kuum