• Bitcoini hind on viimasel ajal järsult langenud.Foto: Bloomberg
  Jaga lugu:

  Krüptovaluutade krahh süveneb

  Krüptovaluutad hakkasid täna jälle kiiresti odavnema ning bitcoin langes kriitilisest toetuspunktist madalamale, vahendab MarketWatch.

  Bitcoini hind on täna kukkunud 11 protsenti, 3344 dollarile, mis on viimase 14 kuu madalaim tase. Tehnilise analüüsi ekspertide sõnul võib nüüd hinnalangus kiireneda, sest 3500 dollari juures oli tugev toetuspunkt.
  Kehvasti läks ka teistel krüptovaluutadel – ethereum on langenud 16,4 protsenti, litecoin 14,8 protsenti ja bitcoin cash 15,2 protsenti. Kusjuures ethereumi hind on jaanuarikuus saavutatud tippudest kukkunud juba 94 protsenti.
  Kuna bitcoin langes teistest krüptorahadest vähem, siis moodustab see krüptovaluutade koguturuväärtusest juba 54,7 protsenti, mis on kõrgeim tase alates septembrist.
  "Turgudel on negatiivne trend ja krüptovaluutade suhtes on meeleolud väga kehvad," ütles konsultatsioonifirma Kapronasia finantstehnoloogia juht Zennon Kapron. "Kuna krüptoturgu juhivad peamiselt jaeinvestorid, siis ollakse rohkem ka grupimõtlemise mõju all."
  "Kui lähiajal positiivseid uudiseid ei ilmu, siis võib see trend jätkuda ka 2019. aastal," nentis ta.
  Krüptovaluutade turuväärtus on tervikuna langenud jaanuaris saavutatud tipust 86,7 protsenti, selgub CoinMarketCapi andmetest. Kauplemismahud on vähenenud 61 protsenti.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Peep Siitam: palvetamine ja filosofeerimine talutavat elektri hinda ei too
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
USA tehnoloogiasektori futuurid suurelt miinuses
USA aktsiaindeksite futuurid on täna tublisti kukkunud, sest riigivõlakirjade tootluse kiire kasv jätkub ning investorid valmistuvad intressimäärade tõusuks, vahendab Reuters.
USA aktsiaindeksite futuurid on täna tublisti kukkunud, sest riigivõlakirjade tootluse kiire kasv jätkub ning investorid valmistuvad intressimäärade tõusuks, vahendab Reuters.
Tallinna Majanduskoolil täitus 115. tegutsemisaasta
2021. aasta lõpus tähistas Tallinna Majanduskool oma 115. sünnipäeva. Kooli pikk tegutsemislugu kätkeb endas hulgaliselt peatükke. Juubeliaasta eesmärgiks oli 115 aastat jäädvustada filmilindile, mille tulemusel valmiski dokumentaalfilm kooli ajaloost.
2021. aasta lõpus tähistas Tallinna Majanduskool oma 115. sünnipäeva. Kooli pikk tegutsemislugu kätkeb endas hulgaliselt peatükke. Juubeliaasta eesmärgiks oli 115 aastat jäädvustada filmilindile, mille tulemusel valmiski dokumentaalfilm kooli ajaloost.
Nädala lood: Linnahall sokutatakse erakätesse kaasavaraga ja investorid said halva üllatuse
Äripäeva lugevaid investoreid jahmatas sel nädalal lugu populaarsest välismaaklerist, kes kehtestas kopsaka tasu. Samuti sai Äripäeva veergudelt lugeda, kuidas Tallinn üritab magusa kaasavaraga Linnahalli erakätesse sokutada.
Äripäeva lugevaid investoreid jahmatas sel nädalal lugu populaarsest välismaaklerist, kes kehtestas kopsaka tasu. Samuti sai Äripäeva veergudelt lugeda, kuidas Tallinn üritab magusa kaasavaraga Linnahalli erakätesse sokutada.