Ebakindlus jätkub, turud valmistuvad võngeteks

Briti lipp võib peagi Ühendkuningriigis katta Euroopa lipu  Foto: EPA
Indrek Mäe • 16. jaanuar • 1 min
Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale

Kuigi teisipäeval Briti parlamendis ülekaalukalt läbikukkunud Brexiti lepe turgudele suuri värinaid ei toonud, soovitavad analüütikud diilita lahkumise hirmus valmistuda ebakindluse ja sellest tulenevate võngete süvenemiseks.

„Finantsstabiilsust ei tohi poliitilise pokkeri huvides ohtu seada, nüüd tuleb teha kõik selleks, et leppeta Brexitit vältida, sest muidu kannatavad suurelt nii majapidamised kui ka ärid,“ rõhutas Londoni poliitanalüütik Catherine McGuiness läbikukkunud hääletuse järel. „On väga pettumustvalmistav, et pikkade lahkumisläbirääkimiste järel ebakindlus ikkagi jätkub ning võib isegi süveneda,“ sekundeeris Briti investorkogukonda kuuluv Chris Cummings.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt