Rait Kondor • 27. august 2019 kell 21:37
Börsiuudised
Ainult tellijale
Maaklerid New Yorgi aktsiaturul.  Foto: Eduardo Munoz Alvarez/Getty Images/AFP

Börs: aktsiaturg langes, kui kaubanduskõneluste osas on ikka veel ebaselgus

USA aktsiaturg teisipäeval langes, kui USA valitsuse võlakirjade intressikõvera ümberpöördumine läks suuremaks, mis tõstis majanduslanguse riski ning ebaselgus USA ja Hiina kaubandusläbirääkimiste jätkumise osas võttis võimust.

Teisipäevase kauplemispäeva alguses USA aktsiaturg tõusis jätkuna esmaspäevasele tõusule, kui USA president Trump ütles, et järgmine läbirääkimistevoor Pekingiga tuleb. Kuid teisipäeval kinnitas Hiina välisministeerium, et nad ei ole viimasel ajal saanud ühtegi USA ametniku telefonikõnet kaubandusküsimuste osas, vahendab Reuters.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum