Rait Kondor • 25. september 2019 kell 19:46
Börsiuudised
Ainult tellijale

Saudi Araabia taastas naftatootmise oodatust varem

Saudi Araabia on Reutersi allikate väitel taastanud oma naftatootmise võimekuse 11,3 miljoni barrelini päevas, mis on tähendanud oodatust kiiremat naftatootmise taastamist peale 14. septembri rünnakuid Saudi Araabia naftatootmiskompleksidele.

Saudi Aramco töötajad parandavad Abqaiqi naftatöötlemistehast 20. septembril 2019. Tänase uudise kohaselt on Saudi Araabia oma naftatootmisvõimsuse taastanud 14. septembri rünnakute eelsele tasemele.   Foto: Fayez Nureldine / AFP

Reutersile infot jaganud kolme allika sõnul on Khuraisi naftavälja toodang nüüd 1,3 miljonit barrelit päevas ning Abqaiqi tehas töötab 4,9 miljoni barreli suuruse päevavõimsuse juures. Veel esmaspäeval teatasid allikad, et Abqaiqi tootmisvõimsus oli 3 miljoni barreli juures päevas.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum