Börsiuudised
Ainult tellijale

Isamaa Üllar Saaremäe osalemisest Investoriteliidu reklaamis: "Mängigu kas või mõrvarit"

Nii Üllar Saaremäe kui Isamaa erakond usuvad, et inimesed näevad teda Investoriteliidu reklaamis pigem näitlejana, mitte riigikogu poliitikuna, kes pensionisammast vabaks lastes pakub inimestele investeerimisvõimalust Investoriteliidu kaudu.  Foto: Andras Kralla

Isamaa poliitik Üllar Saaremäe kutsub investeerima skandaali sattunud Investoriteliitu, kuid erakond ei arva, et riigikogulase tegevuses oleks huvide konflikti või et inimesed teda üldse poliitikuna näevad.

Kehtiva riigikogu liikme hea tava järgi ei võta riigikogu liige endale kohustusi ega langeta otsuseid, mis seavad kahtluse alla tema aususe ning riigi ja rahva huvide teenimise.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum