Liina Laks • 6. veebruar kell 8:53
Börsiuudised
Ainult tellijale

HKScan jätkab kahjumis

Lihatootja HKSCan sai lõppenud kvartalis üle 10 miljoni euro kahjumit, kuid tulemus oli parem, kui analüütikud kartsid.

HKScani tootmine Rakveres  Foto: Liis Treimann

HKScani müük paranes möödunud aasta neljandas kvartalis 2018. aasta sama ajaga võrreldes ca 10 miljoni euro jagu ja ulatus 464 miljoni euroni, analüütikud ootasid numbriks 408 miljonit. Kasvas ka kahjum 9,3 miljonilt 10,6 miljonile eurole, kuid aktsiakasum (EPS) paranes -0,2 eurolt -0,12 eurole. Reutersi küsitletud analüütikud pakkusid aktsiakahjumiks 0,18 eurot. Põhjus peitub möödunud aastal toimunud suunatud emissioonis: suuresti võlausaldajatele suunatud pakkumise käigus paisus HKScani aktsiapakk 44,9 miljoni uue aktsia võrra.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum