Anu Lill • 11. august kell 5:15
Börsiuudised
Ainult tellijale

LHV sai juulis juurde kliente ja teenis kasumit

Juulis nimetas rahvusvaheline majandusajakiri Euromoney LHV juba kolmandat aastat järjest Eesti parimaks pangaks. Konkursil tõid edu panga jätkuvalt kiire kasv, innovaatilisus ja head majandustulemused.  Foto: Andras Kralla

LHV Groupi juuli puhaskasumiks kujunes 4,5 miljonit eurot, juurde tuli 3300 pangaklienti ning 1600 aktiivset pensionifondide klienti, kuid hoiuste maht vähenes, selgub börsiteatest.

LHV Groupi juuli puhaskasumist teenis AS LHV Pank 4,4 miljonit eurot ja LHV Varahaldus 0,3 miljonit eurot. Juulikuu oli LHV jaoks tavalisest aktiivsem. Kasumit mõjutasid positiivselt finantsplaanis eeldatust parem majanduskonjunktuur, mille tõttu vähendati laenude allahindlusi 0,5 miljoni euro võrra, ning hoiuseplatvomidelt kaasatud hoiuste osaline tagastamine, mis aitas vähendada finantseerimiskulu.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum