Allan Rajavee • 12. oktoober 2020 kell 11:00
Börsiuudised
Ainult tellijale

Goldman Sachs soovitab panustada USA dollari jätkuvale langusele

Goldman Sachs soovitab lähikuudel oodata euro tugevnemist dollari suhtes.   Foto: Andras Kralla

USA dollar võib demokraat Joe Bideni presidendiks saamise ja koroonavaktsiini turule saabumise korral jätkata nõrgenemist, mistõttu võib dollari väärtust mõõtev ICE indeks jõuda 2018. aasta esimese poolaasta tasemele, mil dollarit nõrgestasid president Trumpi maksukärped, leiavad Goldman Sachs Groupi valuutaturu strateegid.

„Riskid viitavad dollari jätkuvale nõrgenemisele, kuna Donald Trumpi jätkamine USA presidendina ja turustatava koroonavaktsiini viibimine on üha ebatõenäolisemad stsenaariumid,“ nentis Goldmani strateeg Zach Pandl Bloombergile. Pandl viitas Bideni kasvavale edule ametisoleva riigipea Donald Trumpi ees USA presidendivalimiste reitingutes ja ravimifirmade edukale arendustööle, tänu millele võib varsti turule jõuda turvaline koroonavaktsiin.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum