Anu Lill • 16. november kell 14:14
Börsiuudised
Ainult tellijale

Uus pulliturg on alanud

Investeerimispangad uuendavad prognoose, mis said tehtud enne USA valimisi ning S&P 500 indeksi väärtus kasvab eeldatavasti aasta lõpuks 3700 punktini (praegu 3611).   Foto: Zumapress /Scanpix

Arvestades häid uudiseid ja selgust koroonavaktsiinide saabumise kohta ja poliitikute jätkuvat soovi majanduse taastumist abipakettidega tagant ergutada, on börsistrateegide hinnangul nüüd aktsiaturgudel oodata kasvu ja stabiilsust.

Investeerimispanga Morgan Stanley strateegid ütlesid Bloombergile, et oodata on V-kujulist majanduste taastumist ja 2021. aasta väljavaates soovitab pank investoritel portfelli noppida turult pigem aktsiaid ja ettevõtete võlakirju, mitte hoida sularaha ja valitsuse võlakirju. Müüa soovitatakse dollarit ning toormeturgudel tuleks olla kannatlik, kirjutab Bloomberg.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum