Kaspar Allik • 31. detsember 2020 kell 10:12
Börsiuudised
Ainult tellijale

„Tavainvestori elu start-up-maailmas on kole ja saab ka edaspidi olema kole”

Investor Ivar Mägi.   Foto: Ago Tammik

Heade investeeringute tuvastamine start-up-maailmas on raske töö ning Funderbeami 70 emissioonist saab edulugudeks lugeda kuni seitset, ütles investor Ivar Mägi. Iduinvestori Madis Müüri sõnul on selline hinnang ennatlik ja tootlust annab teenida küll.

“Pole see start-up-investeerimine nii lõbus, nagu seda välja paista lastakse,” märkis Mägi. “Kui üks suur positsioon varjutab ülejäänud pekki läinud asjad ära, siis loomulikult võib tekkida mulje, et raha võib ju teenida küll. Aga mis saab nendest inimestest ja nendest portfellidest, kes kogemata panid oma raha just sellesse investeeringusse, mis läks pekki?”

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum