Äripäev • 18. märts kell 15:12
Börsiuudised
Ainult tellijale

Merko käivitab Veerennis järgmise ehitusetapi

Merko rajab uue elukeskkonna Tallinnas Veerenni asumisse Baltika ja Lutheri kvartalite vahetus naabruses pikalt tühjalt seisnud maa-alale.  Foto: Andras Kralla

ASi Merko Ehitus kontserni kuuluv AS Merko Ehitus Eesti otsustas käivitada Tallinna kesklinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti neljanda etapi, mille raames valmib 2022. aasta lõpus kolm kortermaja kokku 84 korteriga.

Aadressile Tiiu 12 kerkivate viiekorruseliste B-energiaklassiga hoonete korterite suurused jäävad vahemikku 32–96 ruutmeetrit ja ruutmeetrihinnad algavad 2865 eurost. Hoonete ümber rajab Merko haljastatud sisehoovi puhke- ja mängualadega, parkimiskohad asuvad maa-alusel parkimiskorrusel.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum