Jaak Roosaare: õppida tasub maailma tippudelt

Jaak Roosaare soovitab Alexander Elderi õpetusi kuulata eeskätt neil, kel on piisavalt vaba raha ja huvi kauplemise vastu.  Foto: Andras Kralla
investor Toomas • 4. aprill 2017 kell 4:30

Investori ja menuraamatute autori Jaak Roosaare sõnul avastas ta juunis esmakordselt Eestis üles astuva üleilmsete kauplemisteemaliste bestsellerite autori Alexander Elderi tänu oma pikaajalisele eeskujule Seppo Saariole.

„Nii nagu mina olen suur Seppo fänn, on Seppo suur Alexander Elderi fänn,“ selgitas ta. „Tema raamatust käis korduvalt see läbi, et tema õppis kõige rohkem kauplemise kohta just sealt raamatust. Huvitava faktina mulle endale jäi meelde, et Alexander Elder on Eestist pärit. Seda lugedes mõtlesin, et ta võiks kunagi Eestisse külla tulla. Selles mõttes on hästi äge, et see nüüd ära on korraldatud.“

Roosaare hinnangul ei ole Elderi peagi eesti keeles ilmuv menuk „Börsikauplemine kui elatusallikas“ („The New Trading for a Living“ – ing k) nii lihtne lugemine kui tema enda või Seppo Saario raamatud, vaid nõuab ka pisut eelteadmisi. Küll on see tema kinnitusel väärt lugemismaterjal neile, kes kauplemisega tegelevad või üritavad kauplemisega rikkaks saada.

„Kõigil, kellel on plaanis kauplemisega tegeleda, tasuks kindlasti kohale tulla,“ viitas ta juuni alguses toimuvale konverentsile ja koolitusele, kus näeb esinemas nii Alexander Elderit kui Seppo Saariot. „Kui te juba sellise spordiala või elukutsega tegeleda tahate, siis on maailmataseme tippudelt kindlasti hea õppida.“

Videointervjuus selgitab Roosaare, mis on tema hinnangul kauplemisega edu saavutamisel kõige olulisem ning mida tema ise Elderilt õppida sooviks.

Mõlema ürituse kohta leiab rohkem informatsiooni siit. Et osalejate arv on piiratud ja suur osa kohtadest on juba läinud, tasub kõigil huvilistel ennast registreerida võimalikult kärmelt. Raamatut, konverentsi ja koolitust toetavad LHV ning Admiral Markets.

Hetkel kuum