investor Toomas • 22 detsember 2017
Jaga lugu:
Investor
Ainult tellijale

Kogu tõde investor Toomase portfellist

Investor Toomas
Investor Toomas  Foto: Anti Veermaa

Lõppeva aasta puhul otsustas investor Toomas avaldada täismahus oma väärtpaberikonto kasumlikkuse aruande.

Praegu portfellis olevatest aktsiatest on kõige suurem realiseerimata kasum üleval Microsofti, Lerøy Seafoodi ja Apple’i aktsiatega. Seevastu kõige nigelamat tootlust on Toomas praeguse seisuga teeninud Olympic Entertainment Groupi ja Ryan­airi aktsiatega.

Tõsi, Iiri odavlennufirma aktsiatest on Toomas juba ka kasumit võtnud. Kõik saadud dividendid kajastuvad kontol rahas. Toomas eelistab aktsiat soetada jupikaupa. Nii ostis ta esimese portsu Microsofti aktsiaid juba 2009. aastal ning viimase 2014. aastal. Lerøy aktsiaid on Toomas ostnud viiel korral ning vahepeal kahel korral ka kasumit võtnud.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt