investor Toomas • 23. mai 2018 kell 10:49
Investor
Ainult tellijale

Investor Toomas: probleemne ehitussektor

Nordeconi aktsionäride üldkoosolek  Foto: Andras Kralla

Kuna hoian endiselt uute teenimisvõimaluste osas silmad-kõrvad lahti, otsustasin täna käia ja kuulata, mida põnevat on mulle pakkuda ehitussektoril. Pidin aga kahjuks pettuma!

Niisiis võtsin koha sisse Nordeconi aktsionäride üldkoosolekul, kus juhatuse esimees Gerd Müller ning nõukogu liige Andri Hõbemägi põhjendasid ettevõtte eelmise aasta kehva kasumlikkust, kinnitasid investoritele tehtavad väljamaksed ning andsid ülevaate, kuidas motiveeritakse juhte tulevikus paremaid tulemusi saavutama. Ettevõtte müügitulu kasvas küll eelmisel aastal 20 protsenti kerkinud turust kiiremini, kuid sellegipoolest kumas juhtide jutust läbi palju väljakutseid, millega tuleb Nordeconil silmitsi seista.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum