Jaga lugu:
Investor
Ainult tellijale

Uus murelaps portfellis

Leedu rõivatööstur Apranga toob Eestisse teiste hulgas rõivabrändi Zara.
Leedu rõivatööstur Apranga toob Eestisse teiste hulgas rõivabrändi Zara.  Foto: EPA

Samal ajal kui tehnoloogiaaktsiad teevad rekordeid, vindub leedukas mu portfellis. Aeg üle vaadata, kas olen dividendilõksu langenud.

Ei ole mu silmad iial näinud seda aega, kus kõik mu aktsiad ühte jalga sammuvad. Äsja ületas Microsoft 100 dollari piiri ja ka Apple´il läheb hästi. Ja mida ma siis nägema pean? Apranga on viie aasta madalaimale tasemele kukkunud! Oma mures pole ma üksi – ka lugeja Erki uurib, mida ma kavatsen ette võtta.

Kust tuleb kasv?

Muidugi pole see mu esimene rodeo ja Apranga aastane 10protsendine kukkumine 2,35 euro tasemele pole midagi ülemäära hullu. Samal ajal piinab mind Warren Buffetti jüngrina teadmine, et pole Aprangat hoides õigesti käitunud. Vanameister leiab, et portfellis peaks olema vaid ettevõtted, mis on parimatest parimad ja suudavad kasvada turust paremini.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt