investor Toomas • 15. jaanuar kell 15:21
Investor Toomas
Ainult tellijale

Pean panka vahetama

Lähen LHVsse soodsamate tasude peale.   Foto: Liis Treimann

Kui mullu oktoobris pankade aktsiatehingute teenustasudele otsa vaatasin, jätsin otsustamise katki, sest välismaakler peibutas mind mudaodavate teenustasudega. Nüüd on mu valik aga selgem ning ees ootab pangavahetus.

Uuesti teenustasudele peale vaadates paistab kõige mõistlikum enda ligi 237 000 euro väärtuses välisaktsiate portfell LHV panka üle kolida. Sellega võidaksin peamiselt odavama USA dividendide tulumaksumäära ja soodsama igakuise portfelli haldustasu pealt üle 350 euro aastas. Kosmeetilise säästu saaksin ka tehingutasu pealt, kuid seda välisbörsidel tõesti vaid 1 euro võrra, 18 euro asemel maksaksin 17 eurot.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum