investor Toomas • 16. märts kell 14:41
Investor Toomas
Ainult tellijale

Panin oma panuse päikeseenergiale

Nõudlus päikesepaneelide järele on järjest kasvamas ning hiljutine korrektsioon pakub head ostukohta.  Foto: Zumapress.com

Päikesepaneelide tootjate hinnad on tippudest kõvasti alla tulnud ning pakuvad head sisenemiskohta. Saatsin minagi äsja ostuorderi teele.

Jaanuari tippudest on aktsiate hinnad alla tulnud ning otsustasin ka ise panna ostuorderi sisse. Veebruaris toimunud õhu välja laskmine pakub minu jaoks head ostukohta taastuvenergiasektoris, mida ma ka püüdma läksin. Võtsin vaatluse alla neli päikesepaneelide tootmisega seotud ettevõtet, kes kauplevad ka USA turul. Neljast enim jäi silma Daqo New Energy Corp, kes toodab kõrgekvaliteedilist toorainet ning seda vajavad suurem osa paneelide tootjatest.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum