investor Toomas • 24. august 2018 kell 13:25
Investor
Ainult tellijale
Altria logo  Foto: HANDOUT, EPA

Dividendisadu tubakatootjalt

Tubakatootja Altria, kelle aktsia suitsutootjate suhtes leviva skeptitsismi tõttu maast lahti ei taha saada, toob naeratuse näole teisel viisil.

Kuigi ettevõte teatab dividenditõusudest enamasti augustis, on käesolev aasta olnud mõnevõrra erakordne. See oli alles märtsis, mil Altria tõstis kvartali dividendi varasema 0,66 dollari pealt 6,1 protsendi võrra kõrgemale, 0,70 dollarile aktsia kohta. Nüüd teatas tubakatootja, et dividend tõuseb veel kõrgemale, 14,3 protsenti, 0,80 dollarile aktsia kohta, mis on Altrialt suurim dividenditõus pärast finantskriisi. Viimase viie aasta keskmine dividenditõus on jäänud 8,3% juurde.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum