Kuidas vähendada toidu raiskamist?

    Kuidas tarbida vastutustundlikult ning kas toidu raiskamine on kinni eelkõige jaekettides, või pigem tarbijas? Äripäeva raadio hommikuprogrammis jagas selgitusi Rimi Eesti vastutustundliku ettevõtluse spetsialist Katrin Bats. Teda küsitles Hando Sinisalu.
    • Hommikuprogramm
    • 10.12.2019
    KIIRUS:
    Kuidas vähendada toidu raiskamist?
  • Hetkel kuum

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.