Puuvilja nuusutamine sünnitas auhindu noppiva firma

    Räägime tärkavast sektorist ehk käsitöödžinni tootmisest, mis on Eestis vaid mõni aasta vana, aga on juba kogunud hulgaliselt tunnustust nii Eestist kui rahvusvaheliselt ning pakub kasvuvõimalust nii ettevõtjaile kui investoritele. Saate esimeses pooles on külas Distilliriumi üks omanik Rene Kõrve, kes räägib sellest, kuidas sidruni nuusutamine pani oma äri looma, kuidas juhus ja õnn on selle rahvusvaheliselt tunnustatud ettevõtte töös rolli mänginud, kuidas toidu-joogitootmisest midagi teadmata ettevõte sündis ja kuidas sünnist saadik kasumis toimetada. Saate teises osas aga räägime hiljuti investorite kaasamisest teatanud tootjast Lahhentagge, mille üks asutaja Tarmo Virki räägib sellest, kuidas järgmise nelja aasta jooksul käivet mitmekordselt kasvatada ja miks osalust ka investoritele pakutakse. Saatejuht on Rivo Sarapik.

    Sisu on kättesaadav ainult tellijale.

    logi sisse!

    undefined

      Telli Äripäev
    • Hetkel kuum

    Küpsised

    Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

    Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.