• OMX Baltic−0,33%292,8
  • OMX Riga−0,57%910,82
  • OMX Tallinn−0,15%1 961,27
  • OMX Vilnius−0,5%1 227,68
  • S&P 500−0,1%6 600,35
  • DOW 300,57%46 018,32
  • Nasdaq −0,33%22 261,33
  • FTSE 1000,14%9 208,37
  • Nikkei 2251,33%45 387,93
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,85
  • GBP/EUR0,00%1,15
  • EUR/RUB0,00%99,21
  • OMX Baltic−0,33%292,8
  • OMX Riga−0,57%910,82
  • OMX Tallinn−0,15%1 961,27
  • OMX Vilnius−0,5%1 227,68
  • S&P 500−0,1%6 600,35
  • DOW 300,57%46 018,32
  • Nasdaq −0,33%22 261,33
  • FTSE 1000,14%9 208,37
  • Nikkei 2251,33%45 387,93
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,85
  • GBP/EUR0,00%1,15
  • EUR/RUB0,00%99,21
  • 06.10.17, 12:00
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Äripäev testib: millega peavad restoranid veel pingutama?

Sellest, miks on olulised ja huvitavad väikekohtade restoranid ja mis on ühe hea restorani oluline omandus, räägivad restoranikriitik Heidi Vihma ja restorani Ruhe omanik Terje Lindau.
Restoran Ruhe Neeme külas
  • Restoran Ruhe Neeme külas
  • Foto: Lauri Laan
Saatest saab ka teada, millega peaksid Eesti restoranid veel pingutama ja mida silmas pidada enne uue restorani avamist. Saadet juhib Kadri Põlendik.

Seotud lood

Hetkel kuum

Podcastid

Tagasi Äripäeva esilehele