Äripäev testib: millega peavad restoranid veel pingutama?

06. oktoober 2017, 12:00
Restoran Ruhe Neeme külas
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20171005/BROADCAST/171009830/AR/0/Restoran-Ruhe.jpg

Sellest, miks on olulised ja huvitavad väikekohtade restoranid ja mis on ühe hea restorani oluline omandus, räägivad restoranikriitik Heidi Vihma ja restorani Ruhe omanik Terje Lindau.

Saatest saab ka teada, millega peaksid Eesti restoranid veel pingutama ja mida silmas pidada enne uue restorani avamist. Saadet juhib Kadri Põlendik.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    05. October 2017, 16:51
    Otsi:

    Ava täpsem otsing