10. oktoober 2017 • 1 min
Jaga lugu:

Äripäeva luubi all: rahapesu ja korruptsioon

Foto: Shutterstock

Seekord rääkisid saates "Äripäeva luubi all" uuriva toimetuse juht Koit Brinkmann ning ajakirjanikud Mari Mets ja Marge Väikenurm, kuidas nad suhtuvad õiguskantsler Ülle Madise öeldusse, et kohalikes omavalitsustes on probleem korruptsiooniga.

Samuti oli Narva näitel teemaks, kas kriminaalkorras karistatud isikud sobivad valimisnimekirja ning milline on olnud tagasiside Äripäevas avaldatud nn Aserbaidžaani rahapesulugudele. Peale selle oli jutuks Versobanki eksjuhi Riho Rasmanni sobivus Tallinna börsi järelevalvekomisjoni.

Lisaks kirjeldas Koit Brinkmann oma järgmist lugu Narva korruptsioonivõrgustikust. Selleks töötas ta läbi üle 1000 lehekülje materjale.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt