Äripäeva luubi all: rahapesu ja korruptsioon

10. oktoober 2017, 12:00
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20171009/BROADCAST/171009733/AR/0/luubi-all.jpg

Seekord rääkisid saates "Äripäeva luubi all" uuriva toimetuse juht Koit Brinkmann ning ajakirjanikud Mari Mets ja Marge Väikenurm, kuidas nad suhtuvad õiguskantsler Ülle Madise öeldusse, et kohalikes omavalitsustes on probleem korruptsiooniga.

Samuti oli Narva näitel teemaks, kas kriminaalkorras karistatud isikud sobivad valimisnimekirja ning milline on olnud tagasiside Äripäevas avaldatud nn Aserbaidžaani rahapesulugudele. Peale selle oli jutuks Versobanki eksjuhi Riho Rasmanni sobivus Tallinna börsi järelevalvekomisjoni.

Lisaks kirjeldas Koit Brinkmann oma järgmist lugu Narva korruptsioonivõrgustikust. Selleks töötas ta läbi üle 1000 lehekülje materjale.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. October 2017, 17:46

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing