31. jaanuar 2018 • 1 min
Jaga lugu:

Kogu tõde maksumuutustest

Ernst & Young Baltic AS partner Ranno Tingas  Foto: Andres Haabu

Kas enamus Eesti inimesi suudab pärast maksumuutusi endiselt ise tuludeklaratsiooni ära täita ning kuidas alanud aasta maksumuutustega ellu jääda, sellest rääkis Ernst & Young juht, maksuekspert Ranno Tingas.

Saates kõlav on salvestatud Äripäeva sündmusel Best of the Best, kus astusid lavale 2017. aastal Äripäeva sündmustel parima tagasiside saanud esinejad. Lisaks Ranno Tingasele esinesid seal näiteks Testlio juht Kristel Kruustük, värske Haigekassa pealik Rain Laane ja paljud teised. Toome need ettekanded Äripäeva Raadio kuulajateni lähinädalail.

Sündmusel kõlanud vestlusringi, kus Meelis Milder, Arno Kütt ja Gert Jostov rääkisid nähtustest, mis siinseid ettevõtteid mõjutama hakkavad, saab kuulata siit.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt