12. märts • 1 min
Jaga lugu:

Deklareeri tulu õigesti

Maksu- ja tolliameti teenindusosakonna juhtivspetsialist Hannes Udde
Maksu- ja tolliameti teenindusosakonna juhtivspetsialist Hannes Udde  Foto: Meeli Küttim

Kuidas kõige väiksema närvikuluga deklareerida välisriikide dividende? Kuidas deklareerida tulu lapse aktsiakontol? Kuidas märgin tuludeklaratsioonis väärtpaberite ostu-müügiga seotud teenustasusid? Aga kui ma olen saanud üüritulu ja ühisrahastusest ja krüptorahast tulu?

Neile ja paljudele teistele tuludeklaratsiooni täitmisel tekkida võivatele küsimustele vastab saates "Maksu- ja tolliamet annab nõu" ameti teenindusosakonna juhtivspetsialist Hannes Udde. Saadet juhib Meelis Mandel. 

Saadet toetab maksu- ja tolliamet.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt