Meenutame Panama paberite skandaali

13. märts 2018, 15:00
Oleg (vasakul) ja Andres Sõnajalg "Äripäev eetris" stuudios.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20180312/BROADCAST/180319943/AR/0/AR-180319943.jpg

Panama õigusabifirmast Mossack Fonseca lekkis 2016. aasta kevadel ajakirjanike kätte üle 11 miljoni dokumendi, millest selgus, et paljud riigipead, poliitikud, ärimehed, rahvusvaheliselt tuntud kurjategijad ja sportlased on varjanud oma varasid maksuparadiisides.

Saate esimeses pooles kõneleb advokatuuri esimees Hannes Vallikivi sellest, mismoodi tunnevad advokaadid ennast olukorras, kus peavad päevast päeva tõestama et ei ole kaamelid ja üha korrutama, et offshore'ide kasutamine on seaduslik.

Teises pooles räägivad Oleg ja Andres Sõnajalg, kas nemad on Panama advokaadibüroo Mossack Fonseca kliendid ja miks nad kasutavad ettevõtted offshore-firmasid. Üks nende äripartner oli seotud Panamaga.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. March 2018, 17:19

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing