• Jaga lugu:

  Uue seadusega kitsendatakse kinnistuomanike õigusi

  Advokaadibüroo TRINITI advokaadid Sandor Elias ja Ramil Pärdi

  Äripäeva raadiosaates "Triniti eetris" oli teemaks uus kinnisasja avalikes huvides omandamise seadus (KAHOS), teisisõnu talumiskohustus sundvalduse seadmise teel. Mida see endast täpsemalt kujutab, mida peavad teadma maaomanikud, kui nende kinnistu territooriumil jooksevad läbi erinevad maa-alused vee-, gaasi-, kütte- ja muud trassid?

  Sellest kõnelesid advokaadibüroo Triniti partner Ramil Pärdi ja advokaat Sandor Elias.
  Saadet juhtis Liis Amor.
  Saadet toetab advokaadibüroo Triniti.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kaamose tegevjuht: Lätis (veel) buumi ei ole
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Ekspress Grupp pikendas finantsjuhi volitusi
Ekspress Grupi nõukogu otsusega pikendati juhatuse liikme ning finantsjuhi Signe Kukini volitusi kuni 2024. aasta lõpuni, teatas ettevõte börsile.
Ekspress Grupi nõukogu otsusega pikendati juhatuse liikme ning finantsjuhi Signe Kukini volitusi kuni 2024. aasta lõpuni, teatas ettevõte börsile.
Circle K Eesti peadirektor Kai Realo läheb Ragn-Sellsi juhtima Kai Realo intervjuus: otsus küpses kaua, palgas ei kaota
16 aastat Statoilis ja Circle K-s töötanud ning neist viimased üheksa aastat ettevõtte juhatuse liikme ja peadirektori ülesandeid täitnud Kai Realo lahkub augustis ametist. Realo liigub edasi Ragn-Sells Eestisse, kus alustab tööd juhatuse esimehena.
16 aastat Statoilis ja Circle K-s töötanud ning neist viimased üheksa aastat ettevõtte juhatuse liikme ja peadirektori ülesandeid täitnud Kai Realo lahkub augustis ametist. Realo liigub edasi Ragn-Sells Eestisse, kus alustab tööd juhatuse esimehena.
Äärmuslikud ilmad räsivad maailma toiduvarusid
Toidu hind võib praegu veelgi tõusta, kuna ekstreemsed ilmastikutingimused on põllumajandust tugevalt laastanud, vahendab Bloomberg.
Toidu hind võib praegu veelgi tõusta, kuna ekstreemsed ilmastikutingimused on põllumajandust tugevalt laastanud, vahendab Bloomberg.